Le Carnaval

Siden det har vaert litt klaging paa aktiviteten her paa bloggen, saa tenkte vi det var paa tide med et nytt innlegg. I dag har det vaert parade i byen  i forbindelse med det aarlige karnivalet her paa oya. Store og smaa, gamle og unge, hetero og homo(mange av sistnevnte) var med paa aa pryde den flotte paraden. Er saa flott aa se mennesker slippe seg los og ikke bry seg om hva andre mener. Stemningen var/er paa topp og siste buss med danseglade mennesker passerte nettopp forbi leiligheten vaar etter aa ha vart i over 3,5 timer, med godt over 100 busser!!! Hadde vi visst om detta, saa maatte vi nesten ha kjopt kostymer selv, fikk stor inspirasjon her til eventulle fremtidige utkledningsmuligheter!

 

Bildedryss:

Med blondestromper, sneipen i ene haanda og alkoholen i andre. Man kan jammen meg begynner aa lure paa hva som foregaar bak klosterveggene ja. Synes disse antrekkene var hakket freshere og mer trendy enn de vanlige kostymene. Tror Jan Thomas hadde gitt detta en sekser paa terningkastet!!

La politiet kle seg som de VIL!!!!!

Denna mannen her viste ikke mye kreativitet, selv om drakten(sett forfra) viste ganske saa mye ja!

Hva kan man si her annet enn at man definitivt ser likheten!

 

Oooh la la….

Work it, girl!

Hvis Snehvit og de syv dvergene skal spilles inn paa nytt, saa ser man helt klart tre lovende kandidater her!

T.o.m paven tok seg tid til aa komme hit… Av aa til maa han ogsaa faa vise sitt sanne jeg…

Det er vel kanskje ikke lenger bare unge som bor kritiseres for uaktsom oppforsel i trafikken!?

En ekte, spansk senorita!

Detta bidraget var sponset av Kiwi, de er faktisk billigst paa frukt og gront!

Disse skoene minner veldig om de jeg brukte paa barnskolen&ungdomsskolen.. Kan noen fortelle meg hvorfor plataasko ikke lenger er mote!?

Pavens livvakter…

Det var alt for denne gang!

Haaper dere skjonner at vi mener alt vi skriver bokstavelig talt!!

Espen og Mari

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Le Carnaval

  1. idar says:

    Hei Espen og Mari
    Det såg riktig show ut med det karnevalet!
    Så dere havna på kanari-øyene ja… inget dårlig alternativ det gitt den situasjonen som oppstod.. Husker eg blei matforgifta i Dakar når eg var der,- blei totalt utslått, men heldigvis tatt hånd om av andre medreisende som var tilvendt den lokale maten. Så forstår dere godt.
    Budde ikkje så langt fra der dere husere ei uke i fjor, på et leilighetshotell i Avenida de Italia. (Ei uke i San Augustin etter det). Kunsten med å bo på slike plasser er jo å ganske enkelt abstrahere vekk turist-industrien ,bestemme seg for ikkje å legge merke til den, slik at ein bare ser solen ,havet,strendene osv. Da er det jo flott der nede. Vel,dere har jo allerede bodd der lenger enn det eg gjorde,men slenger ved noen tips alikevel. Ska man treffe skandinaver,mest nordmenn, på deres alder er det jo nedre nivå på Plaza,rett ved Kashbah. Fra klokken 22,fredag beste dag. Skal man ha fersk fisk, så er det å ta buss ut til Arguineguin. Det er mange bra restauranter der ,men man kan jo prøve Confradia Pescadores lengst ute på kaien. (Også noen rest. som må unngås visstnok.Sjekke tripadvisor på nettet).Og så er det fint å sitte på ein av havnekaffene der og sjå på solnedgangen i havet(ikonisk del av et kanariøyene opphold). Bodde i Las Palmas i tre uker, så hvis dere lurer på noe om den byen bare ta kontakt. Har også reist mange ganger mellom øyene, så kan sikkert si noe fornuftig om det også hvis det dukker opp en problemstilling. Tenerife må jo besøkes , men kan også anbefale en tur til Valle Gran Rey på vestsida av La Gomera. Lev vel, så tales me Idar