Fjellgeiter

Hei og hopp!

Ble en tur i fjellet i dag ogsaa. Begynner aa fole oss som noen skikkelige fjellgeiter naa. Apropo geiter, saa traff vi paa rundt 200 stykker i dag. Uten noe som helst folge av mennesker, gikk helt fritt der oppe. Da geitene hadde gaatt forbi oss og vi skulle gaa videre, horte vi brekelyder fra en stor kaktusformasjon langs stien. Da vi kikket inni, viste det seg at en av geitene hadde klart aa rote seg inni kaktusen og der sto han helt fast. Sto og jamret seg stakkars, mens resten av flokken gikk videre. Da tenkte vi at naa var det paa tide med aarets redningsaksjon! Vi knekte kaktusgreiner som bare det, fikk kvae over alt, og etter langt og lenge, saa fikk vi geita ut. Litt forskrekket altsaa, men uten en skramme. Hvordan man kan vaere saa dum at man gaar inni en stor kaktusbusk, det er ikke godt aa si. Kameraet var selvfolgelig ikke med i dag, men hendelsen er dokumentert med mobcam hvis noen skulle tvile paa denne historien…

Ellers paa turen, saa fant vi en liten hodeskalle(ikke mennekse altsaa!!), helt inntakt, den maatte jo bli med oss videre. Blir alltid litt action paa disse turene vaares, men det er jo bare goy :) Naar det gjelder disse huleboerne som vi fortalte om i forrige innlegg saa har vi faatt hore at det er stor tradisjon for dette paa oya her. Vi har selv vurdert aa flytte ut av leiligheten for aa innta en av de ledige hulene opp i fjellene her. Noen av de er sikkert storre en leiligheten vaar ogsaa….

Over og ut!

Diverse bilder:

Her er det noen som har tatt seg godt til rette ja!! :) Inni en kaktusformasjon som paa bilde under hadde geita gaatt inni.

Vi bor i leilighetskomplekset lengst til venstre paa bildet.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Fjellgeiter

  1. Ingunn says:

    Haha, dokke e så snille :)