Siste dag i Australia

Halloen!

Da var vi kommet til vaar siste dag i Australia. Vi befinner oss naa i Cairns, nesten helt overst paa ost-kysten.  I gaar var vi ute med baat igjen ut til Great Barrier Reaf. Her snorklet vi i flere timer og saa mange flotte koraller og fisker. Naa gjenstaar det bare aa smake paa kenguru(for Espen vel og merke).  Vi reiser til Singapore i morgen formiddag. I Singapore skal vi vaere i 5 netter, for vi reiser videre til Malaysia.

Bilder kommer naar de kommer :)

Ha det bra saa lenge!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Siste dag i Australia

  1. Mamma says:

    Halloen kjekt og lesa det dokke skrive ser ut som dokke har det fint.Me savna dokke.Ekstra kjekt og sjå bilder.Har hatt Ruben og Julia på overnatting i helga så me har kost oss.God tur videre og pass godt på kvarandre. Stoooooor knip fra mamma/svigermor

  2. eline says:

    hallllooooo!! Har dere det bra på tur? Det ser helt supert ut! Dere må huske og se på petronas, de to tårna i kuala lumpur om natta! Det er helt fantastisk! Jeg gleder meg til og se masse bilder når dere kommer hjem:D

  3. Vegard Gundersen says:

    Greit greit! NÅ SUNS EG BLOGGEN DETTE AV LITT! KOR E DEI DAGLIGE OPPDATERINGANE Å BILDENE!????