Oppdatering

Hei!

Det ble dessverre ikke lagt opp noen bilder da internett har vaert daarlig paa de plassene vi har vaert. Bilder kommer naar det er lettere aa laste de opp. For tiden befinner vi oss i Airlie Beach. Vi har altsaa reist et godt stykke. Siden sist har vi vaert baade i Brisbane og Rockhampton. Ingen av plassene er egentlig ikke nevneverdige. Brisbane er en helt vanlig stor by, men siden byen er relativt “ung” saa er det ikke saa mange fine bygninger aa se. Vi var der i 2 netter og det holdt i massevis. Rockhampton var vi bare en natt og ikke spesielt mye aa se der heller. Her i Airlie Beach omraadet befinner et av hoydepunktene for Australia seg. I morgen skal vi ut til Whitsunday Island. Der befinner Whitehaven Beach seg som ligger paa toppen av verdens fineste strender. Sanden er saa fin at det knirker naar man gaar paa den. Vi skal ogsaa snorkle og se paa koraller da dette omraadet befinner seg i Great Barrier Reaf.  Den 22 reiser vi videre til siste stoppet her i Australia, Cairns for vi flyr videre til Singapore. Oppholdet i Australia har blitt kortere enn planlagt da det er dyrt her(samme som i Norge) og vi faar se det vi ville se.

Haaper alle dere har det bra! Gratulerer til Mamma som har bursdag i dag den 16!

Bilder fra dit vi skal i morgen:

Hill Inlet

Whitehaven beach

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Oppdatering

  1. Ellen says:

    Heisann!
    Takk for hilsen og telefon fra dere! Koselig å høre fra dere:-)Nå har dere vært ute og reist halvannen måned, begynner dere å kjenne på hjemlengselen? :-) Riktig god tur videre, tenker ofte på dere.